avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Virarea contributiei angajatorului la CAS
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Virarea contributiei angajatorului la CAS

La ce institutie trebuie sa ma adresez pentru a afla daca la un moment dat intreprinderea la care am lucrat a virat atat contributiile retinute mie cat si pe cele datorate de sine la bugetul de stat? Ma intereseaza perioada 2000 - 2011.
Am mentionat acel link pentru cei interesat, mai mult sa-si faca o idee cum se va face accesul.
Cat despre modul cum se va face solicitarea, mie personal mi sa parut cel mai ok, deplasarea la sediul C.J.P. .
Am omis sa mentionez - pentru crearea acestui cont, este obligatoriu sa aveti un cont de mail. Dupa completarea solicitarii ve-ti primi in e-mail un link, care dupa accesare acestuia va cere sa stabiliti o parola. ...si asta e tot.

Succes tuturor celor interesat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ani lipsa la vechime in cartea de munca luciapatricia luciapatricia Buna ziua Am lucrat in perioada 2006-2010 intr-o firma..M-am reintors din anul 2012 luna iunie,si avand nevoie de niste documente ,am scos stagiul de ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu a plătit stagiul de cotizare timp de 2 ani. o ... Dapix Dapix Angajatorul nu a plătit stagiul de cotizare timp de 2 ani. O cunoștință de a mea are lucrați 15 ani, dar angajatorul nu i-a plătit taxele pentru ... (vezi toată discuția)
Prescriere contract de munca ioannanice ioannanice Buna ziua, Am o intrebare referitoare la inregistrarea unui contract de munca: eu am lucrat din 2011 pana in 2012 la o firma aflata acum in radiere, patronul ... (vezi toată discuția)