avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bani falsi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bani falsi

Buna ziua, am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv si as avea nevoie de niste sfaturi, poate s-au mai confruntat si alte persoane , am primit o suna de bani prin money gram, si i-am ridicat din banca, bani au fost in dolari, ca sa ii fi ridicat in lei direct din banca pierdeam 70 lei la schimbul valutar asa ca am ales sa ii ridic in dolari si sa ii schimb intr-un schimb valutar, zis si facut, am ridicat cei 700 de dolari iar la schimbul valutar unde am fost sa ii schimb 100 dolar erau falsi, au chemat politia am dat declaratii si mi-au spus ca dosarul va merge mai departe, intrebarea mea este, eu nu am fost cu politia la banca respectiva, nu am depus plangere contra banci pentru acei bani, doar am dat o declaratie si de acum1 sapt nu ma contactat nimeni. Ma poate ajuta cineva ?
Cel mai recent răspuns: florea_ctin , utilizator 11:33, 4 August 2016
Cu banca e posibil sa rezolvati amiabil, mergeti si discutati cu cineva din conducere.
Banii falsi nu i-ati primit in nici un caz de la banca , v-a tepuit casa de schimb valutar , daca ati fi cautat pe internet , ati fi gasit cu siguranta cel mai avantajos curs la una din banci si i-ati fi schimbat acolo in siguranta .
Faptul ca doamna a fost "tepuita" la schimbul valutar este posibil dar de ce politia nu a luat amprente de pe respectiva bancnota falsa si sa verifice aparitia amprentei lucratorilor de la banca respectiv schimbul valutar? Prin eliminare se putea constata de unde provine bancnota in cazul in care lipsea amprenta lucratorului bancar. Si apropo dumneavoastra nu ati schimbat niciodata o bancnota la schimbul valutar ca sa fiti critica la decizia doamnei unde isi schimba banii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb valutar - bani falsi MariaT11 MariaT11 Buna ziua, Va scriu pentru a va cere un sfat in urmatoarea situatie: Sunt studenta si pentru anul universitar in curs am primit o bursa Erasmus la o ... (vezi toată discuția)
Bani falsi primiti de la banca lila688678 lila688678 Am primit de la o banca mai multe bancnote de 100 euro.Din cauza ca ei dau putin, am incercat sa schimb la un ,,schimb valutar,, unde mi-au gasit o bancnota ... (vezi toată discuția)
Bancnota falsa, 200 ron, primita la casieria unei banci. pot sa mai fac ceva? nordstorm nordstorm Salut. Vineri, 11.07.2014, am lichidat o parte din depozitele de la Credit Europe Bank, in valoare de 30000ron. Prostia mea a fost ca n-am ... (vezi toată discuția)