El este marcat, de faptul ca eu , l-am inregistrat cu telefonul mobil, atunci cand ma amenintat cu moartea de la geamul sau. Gosterul a amenintat-o si pe maicamea prin 2012, iar tatal meu , a fost atunci in audienta la comandant si i-a spus ( ca daca va mai face , sa reusim sa il inregistram ), pentru ca omul nu recunoaste.
Am primit rechizitoriul de la parchet,acum o luna de zile in care scrie: ca nu a recunoscut fapta sa, ca nu a recunoscut nici faptul ca a amenintat-o pe maicamea,(acum 4 ani) pentru acest lucru fiind amendat cu 500 lei avand antecedente penale ,ca a fost fugit si l-au adus la parchet cu mandat de aducere, si ca l-au trimis in judecata in stare de libertate , eu constituindu-ma si parte civila.
Acum ,luand in considerare, ce sa mai intamplat, pentru ce as putea sa fac o plangere?
Nu cred ca exista pentru incitare. M-am gandit sa merg si la parchet sa discut cu cineva, dar tot la politie cred ca ma trimite. Dvs ce sfat ati putea sa imi dati? Multumesc
Situatia dvs. nu este complicata, dar datorita acestui joc de-a soarecele cu pisica putem spune ca este un pic complexa pentru ca fiecare incearca de fapt sa produca probele de care are nevoie pentru a-si dovedi fie vinovatia, fie nevinovatia, astfel incat, eu cel putin, nu mai am ce sa adaug prea multe fata de ce am expus pana acum si pot doar sa va recomand sa luati legatura cu un avocat si sa analizati situatia in concret.