Buna ziua,As vrea sa stiu cum se poate rezolva problema urmatoare: in urma decesului bunicii ,s-a facut succesiunea intre cei patru copii, fara iesirea din indiviziune.Intre timp au decedat si copii, fiecare avand la randul sau cate un fiu (adulti) Unul din descendenti s-a nascut si a locuit totdeauna in Germania(cetatenie germana), alti doi au emigrat in Canada inca inainte de decesul bunicii, si parintilor . Doar eu sunt in tara si ma ocup efectiv de bunurile succesorale, pe care as vrea sa le inregistrez la cadastru ( proprietati rurale, intra si extravilane)).Eu mi-am facut formele de succesiune pentru cota indiviza de 1/4din proprietatile bunicii, mostenire de la mama mea .Ceilalti veri nu au facut acte pentru aceste bunuri :varul din Germania este dispus sa colaboreze pentru rezolvarea situatiei , asa cum il voi sfatui eu,un var din Canada si-a facut succesiunea pe alte bunuri (apartament)ramase de la parinti, dar nu a facut "inca "succesiunea pt bunurile imobiliare de la bunica .Al patrulea , tot in Canada , nu da nici un semn de viata.Nu stiu decat o adresa de mail , dar nu raspunde nimic cand ii solicit un punct de vedere asupra subiectului(cred ca adresa e functionala, mai trimite uneori link-uri sau articole, fara legatura cu succesiunea ) Cum as putea sa rezolv?Ce demersuri trebuie sa fac? Multumesc anticipat pentru indrumari!