YSL a scris:
Având în vedere că noua infracțiune este săvârșită cu intenție (directă sau indirectă) și în termenul de încercare, în cazul în care veți fi găsit vinovat se va revoca suspendarea condiționată iar ca modalitate de executare a pedepsei rezultante nu poate fi alta decât cea în penitenciar (din păcate).
Cine vă spune altceva, încearcă doar să vă amăgească.
Daca veti analiza art 81 alin 1 lit B din VCP si art 38 VCP veti observa ca nimeni nu amageste pe nimeni...
E adevarat ca, in general sunt foarte atent la detalii si pun mare baza pe ele deoarece cred ca un detaliu schimba soarta unui proces care pare pierdut in proportie de 99%...
Asa cum in justitie nu exista siguranta de 100%, tot la fel atunci cand nu este vorba de 100% sa se intample ceva nu insemna ca se va intampla...
Deci, asa cum aratam anterior sanse sa scape exista...dar trebuie vazut exact ce este la dosar.Sansele de reusita nu sunt insa de 1% ci mai mult mari...in mod evident dupa estimarea mea...
In mod generic poate scapa si legea ii este favorabila.
Daca la dosar este altceva fata de ceea ce se discuta aici, atunci lucrurile pot fi diferite fata de ce am spus eu.