avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Buna ziua ,
Ce se intampla daca o angajata are contract pe perioada determinata , este in concediu de crestere copil cu durata de 2 ani si cim se termina cand copilul are 5 luni ? CIM inceteaza conform dipozitiilor sau este prelungit automat pana la finalul concediului de crestere a copilului ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:03, 12 August 2016
1. Pe perioada cat beneficiati de indemnizatie pentru CCC nu trebuie sa aveti neaparat un CIM suspendat.

2. Este suficient sa demonstarti ca nu aveti venituri din salarii si acest lucru se poate demonstra si prin incetarea CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil florin_nea83 florin_nea83 Buna ziua , va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii In Noiembrie 2012 sotia mea a intrat in concediu pentru cresterea copilului 2 ani , in mai ... (vezi toată discuția)
Lncetare cim pe perioada suspendarii Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. Un angajat a solicitat suspendarea contractului pentru concediu crestere copil; La 2 luni de la suspendare a expirat perioada pentru care a fost ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa indemnizatie de cresterea a copilului delphiro delphiro Sotia mea a lucrat 3 ani, dupa care a beneficiat de 6 luni se somaj, iar dupa aceea a lucrat 6 luni pe perioada determinata. In ultima zi din cadrul perioadei ... (vezi toată discuția)