avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reducerea normei de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reducerea normei de lucru

Buna ziua, sunt un angajator care se vede nevoit sa reduca numarul de posturi din institutie. In acest situatie ne vedem nevoiti sa reducem norma de lucru la jumatate pentru doi dintre angajati.
Care ar fi pasii de urmat in acest caz/
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ilona.kaszta , utilizator 09:03, 26 August 2009
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru tot!
"temeiul legal" ar fi o adresa M.E.C.I nr 38271/23.07.2009 privind numarul de posturi repartizate judetului.
Dansii trimit adresele institutiilor subordonate iar noi trebuie sa executam.... ptr ca numai numarul de posturi aprobate vor putea fi finantate din bugetul local/national.
~ Conținut șters la cerere ~
Consideram ca aceasta masura este in defavoarea angajatilor, suntem alaturi de cei care vor fi restructurati, insa in invatamant nu se dispun plati compensatorii.
Va multumesc pentru tot!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cim deceneu deceneu angajatul refuza semnarea actului aditional la cim (se refera la reducerea normei de lucru conform hotariri consiliului de administratie) ce poate sa faca ... (vezi toată discuția)
Salariu fara sporuri Paiu Elena Paiu Elena Buna ziua Lucrez in cadrul unei primarii Administrator IT, sunt angajata din 12 Iulie 2007 pe o perioada nedeterminata. Angajarea s-a facut in urma unui ... (vezi toată discuția)
Reducerea normei de munca ellaene ellaene Buna ziua,am si eu o intrebare:as dori sa stiu daca pot reduce norma de munca de la 8 la 4 ore ,in situatia in care sunt unic parinte a 3 copii minori dintre ... (vezi toată discuția)