HYP a scris:
Atunci cand am intrebat de ce nu beneficiem de tichete de masa, ni s-a raspuns ca proiectul pe care lucrez nu äre tichete".In regulamentul de ordin interna , care mi-a fost prezentat la angajare se specifica ca tichetele de masa se acorda personalului de baza,insa nu era specificat care sunt acele persoane.Cu toate acestea,angajati de pe alte proiecte au inceput sa beneficieze de tichete DUPA ce proiectul nostru a luat luat fiinta.
Inseamna ca in compania dvs se desfasoara activitatea pe baza de proiecte,
fiecare proiect in parte este bugetat separat, iar la cheltuiala de personal -tichete de masa unele includ acest tip de cheltuieli,altele nu.
Alocarea probabil s-a facut dupa valoarea adaogata ce rezulta din proiectul respectiv,adica proiectul ce aduce un profit mai mare are alocat si o suma mai mare la cheltuiala de personal ,adica salariatii angajati pe acel proiect primesc tichetele de masa .
Aceasta este explicatia pt care unii angajati primesc tichete,altii nu. Acest fapt ar trebui sa fie specificat si in RI !
Am sesizat ca aveti o nelamurire in ceea ce priveste
"angajatul de baza"
Acesti angajati de regula sunt toti salariatii care nu au fost incadrati doar pt un proiect /mai multe proiecte anume(project based)sau cu alte cuvinte pe perioada determinata ,ci sunt angajatii cu contracte pe perioada nedeterminata ( posturi fixe care exista in schema companiei indiferent de proiectele derulate)