avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Persoanele care primesc ajutor social-fara sa aiba alt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Persoanele care primesc ajutor social-fara sa aiba alt venit!-se pot imprumuta la o banca?

Buna ziua!
Persoanele care primesc ajutor social-fara sa aiba alt venit!-se pot imprumuta la o banca pentru a-si rezolva niste probleme(au destule), dar fara sa le ia ANAF vreun leu,anul urmator, chipurile ca au realizat "venit"?
Va multumesc.
Numai bancile va pot spune daca puteti sau nu.
Nu va da nimeni împrumut când aveți venit din ajutor social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare, imprumut sau credit? alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Ex. O PJ romana poate primi un imprumut sau credit de la o PJ straina dar imprumutul sau creditul ( ... (vezi toată discuția)
Impozitare la sursa bviorica bviorica buna, am si eu pr.am facut un contract de agent intr-o banca in dec. anul trecut.am lucrat pina acum si mi s-a refuzat sa mi se vireze comisioanele in cont ... (vezi toată discuția)
Asigurat medical fara venituri salariale ContSters100486 ContSters100486 Buna ziua, As dori sa devin asigurat in sistemul de sanatate dar veniturile mele nu sunt de natura salariala. Pentru veniturile mele din alte activitati,mi se ... (vezi toată discuția)