In urma cu doua luni am avut un accident rutier ,in care pietonul a tisnit de dupa o duba , luind-o la fuga pe trecerea de pietoni , el avind culoarea rosie. L-am dus la spital, dupa care m-am intors pentru masuratori la locul accidentului.Problema este ca dovada care mi-a fost data cu drept de prelungire pina la solutionarea cazului nu mi-a fost prelungita de procuror, nu stiu din ce motive, iar la ora actuala sint pieton.Si in plus victima care a trecut pe rosu, izbindu-se lateral de masina mea) a avut fractura deschisa la glezna, iar acum a depus plingere impotriva mea, sustinind ca avea verde si ca mergea incet pe trecere nu alerga.Eram in masina cu doua persoane care sustin cele spuse de mine si mai sint si doi martori pietoni care au fost mentionati in declaratie.Politistii nu au luat declaratii martorilor straini deoarece nu au putut sta pina la venirea lor, dar au fost trecuti in declaratia mea si nici celor doi martori aflati cu mine in masina.Unde este prezumtia de nevinovatie? De ce procurorul nu mi-a prelungit dovada de circulatie pina la terminarea cercetarii cazului? Cum pot sa prelungesc totusi dovada avind in vedere faptul ca cercetarea si probabil procesul vor dura cred eu cel putin un an? Oare cum se va termina acest calvar ??? Am ajuns la capatul rabdarilor , am facut depesie, pling in fiecare zi si nu pot sa ma gindesc decit la cit de josnici pot fi unii oameni care nu spun adevarul intr-un astfel de caz, sperind sa traga niste bani de la un om nevinovat. Si cind ma gindesc ca am vrut sa il ajut cu niste bani pentru operatie.... chiar ca ma ia groaza.Norocul meu ca m-au oprit altii sa nu dau bani ca nu se stie si uite ca asa este.
astazi s-au intilnit avocatii!!! "victima" a scos din joben doi martori.... iar avocatii lui vor sa scoata bani de la firma de asigurari spunindu-i avocatului meu ca sa stau linistita ca eu nu voi da bani ca da asigurarea. inteleg ca este un nou sport national "sa stoarcem bani de la asigurator " nu de alta dar daca tot nu ii da soferul.... in ce tara traim!? am ajuns sa i-mi fie sila de astfel de oameni. si cind ma gindesc ca mi-a fost mila de el si am vrut sa-l ajut cu bani...
datorita unei relatii am reusit sa obtin copii dupa cele 3 rezolutii din care nici una nu a ajuns la mine, prima fiind depusa pe 2.iulie. raspunsul procurorului a fost de a nu prelungi dovada de circulatie si am fost incadrata la art. 184 alin 1 si 3, infractiune ce se inscrie in cazurile prevazute la al.4 teza a2a si al.5 din oug nr 195/2002, modificata si completata prin L.49/2006 si oug nr.146/2008. VA ROG CE INSEAMNA ASTA? cazul nu s-a solutionat , nici martorii nu au fost chemati nici pe noi cei implicati nu ne-a audiat . si totusi unde este acea prezumtie de nevinovatie? ba mai mult in rezolutia procurorului sint numita pericol social .... si atunci pietonul care traverseaza pe rosu ce este? din cele 3 rezolutii doua sint date de un procuror si una de altul dar toate sint identice cu punct si virgula. Va rog astept niste raspunsuri. MULTUMESC
Deocamdata nu s-a solutionat in nici un fel, am solicitat si am platit expertiza, asta mai prelungeste termenul de solutionare si ar putea fi stabilita culpa comuna. Eu nu ma consider vinovat. Sper sa modifice Codul rutier, sa nu-i mai lase pe toti ......... cu trotinetele pe strada fara sa faca scoala de soferi #-o:((