In urma cu doua luni am avut un accident rutier ,in care pietonul a tisnit de dupa o duba , luind-o la fuga pe trecerea de pietoni , el avind culoarea rosie. L-am dus la spital, dupa care m-am intors pentru masuratori la locul accidentului.Problema este ca dovada care mi-a fost data cu drept de prelungire pina la solutionarea cazului nu mi-a fost prelungita de procuror, nu stiu din ce motive, iar la ora actuala sint pieton.Si in plus victima care a trecut pe rosu, izbindu-se lateral de masina mea) a avut fractura deschisa la glezna, iar acum a depus plingere impotriva mea, sustinind ca avea verde si ca mergea incet pe trecere nu alerga.Eram in masina cu doua persoane care sustin cele spuse de mine si mai sint si doi martori pietoni care au fost mentionati in declaratie.Politistii nu au luat declaratii martorilor straini deoarece nu au putut sta pina la venirea lor, dar au fost trecuti in declaratia mea si nici celor doi martori aflati cu mine in masina.Unde este prezumtia de nevinovatie? De ce procurorul nu mi-a prelungit dovada de circulatie pina la terminarea cercetarii cazului? Cum pot sa prelungesc totusi dovada avind in vedere faptul ca cercetarea si probabil procesul vor dura cred eu cel putin un an? Oare cum se va termina acest calvar ??? Am ajuns la capatul rabdarilor , am facut depesie, pling in fiecare zi si nu pot sa ma gindesc decit la cit de josnici pot fi unii oameni care nu spun adevarul intr-un astfel de caz, sperind sa traga niste bani de la un om nevinovat. Si cind ma gindesc ca am vrut sa il ajut cu niste bani pentru operatie.... chiar ca ma ia groaza.Norocul meu ca m-au oprit altii sa nu dau bani ca nu se stie si uite ca asa este.
felicitari! eu tot nu am prelungit dovada dar nici cazul nu se cerceteaza deci consider ca se incalca grav legile. sper sa se termine mai repede ca nu mai suport
Nu inteleg de ce nu mergeti la procurorul care instrumenteaza dosarele si nu ii solicitati prelungirea dovezii de circulatie? In cazul in care primiti un raspuns negativ puteti merge la prim procuror!B-)
Gabryel12
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Domnul procuror care instrumenteaza dosarele in speta D-ul Gabura nu accepta nici macar sa bati la usa...a tipat vreo 5 minute ca am avut nesimtirea sa bat la usa pentru o simpla intrebare in legatura cu prelungirea dovezii... ti-e si frica sa faci ceva mai mult... tot la mana lui ajungi!