avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Comitetul nu respecta nici o lege - Partea a II-a
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Comitetul nu respecta nici o lege - Partea a II-a

Cu tristete am observat decesul primului meu subiect si nu am mai avut unde sa scriu.
Va anunt ca au demsionat atat comitetul cat si administratorul la ultima AG.
Eu am facut si depus contestatia cu numar de inregistrare.
Voi merge mai departe la primarie pentru ca sigur nu-mi vor da un raspuns care sa ma multumeasca. Lucrarea e prost facuta si altceva nu mai conteaza.
Cine va raspunde cand vine controlul de la primarie pentru lucrarea facuta in acea perioada?
Comitetul nou? Nu cred. Normal mi se pare sa raspunda comitetul vechi si eventual administratorul. Nu?
Buna treaba asta, nenorocresti blocul si dupa aia demisionezi.

Cel mai recent răspuns: Dana Marin , utilizator 09:47, 29 August 2009
Constructorul e responsabil ca a facut o lucrare proasta, pentru ca oricum trebuia s-o faca, dupa cate am inteles din ce ati spus Dv. Din bloc nu e nimeni de vina. Si daca v-o facea prost inainte sa va fi mutat, cine era responsabil sau nu va mutati pentru ca ghena nu avea aerisire?
Ptr edx.Nu va suparati ,din expunerea dvs sa inteleg ,ca vanzarea spatiilor de locuit catre proprietari a fost intreprinsa in lipsa receptiei condominiului?Sau proprietatii sau mutat intr-un condominium nefinalizat,fara utilitati,plafon si scari interioare?
User Dana Marin,daca incercam sa va sfatuim care este justificarea pentru agresivitatea dvs ?Daca ptr dvs totul este clar ,nu mai deschideti subiecte si gata.Responsabili ca "au fost lasati pe teritoriu proprietate privata si au facut o constructie proasta" ,sunt proprietarii,adica cota parte culpa va apartine.In condominiu trebuie sa existe interes general,adica daca dvs il vedeti pe X ca desface caloriferul de pe palier,sau scoate geamul ,sau dezafecteaza tabla de pe aticul terasei,nu interveniti?De ce aveti pretentia sa faca altii si dvs doar la sfarsit sa incepeti sa intrebati ?Daca prezentati acelasi comportament si cu reprezentantii executantului ,plecau aia rapid,nu faceau purici in condominium,asa va-ti complacut cu "bonusul"si acum ,va complaceti sa asteptati sa va solutioneze altii problema ,iar dvs doar ii atentionati pe aceia care incearca sa va sfatuiasca
Asteptam poate apare subiectul " Comitetul nu respecta nici o lege - Partea a III-a".
Numai cu 2 parti e greu de lamurit .
ynocentta a scris:

....In condominiu trebuie sa existe interes general,adica daca dvs il vedeti pe X ca desface caloriferul de pe palier,sau scoate geamul ,sau dezafecteaza tabla de pe aticul terasei,nu interveniti?De ce aveti pretentia sa faca altii si dvs doar la sfarsit sa incepeti sa intrebati ?Daca prezentati acelasi comportament si cu reprezentantii executantului ,plecau aia rapid,nu faceau purici in condominium,asa va-ti complacut cu "bonusul"si acum...

Poate in partea a III-a nu o sa mai fie atatea greseli de ortografie!:stunned:

@ Dana Marin

Se discuta subiectul asta de ceva vreme si nu ne-ati oferit, inca, nicio noutate. Pana la urma ati facut vreo sesizare, ati primit vreun raspuns, ati luat vreo masura? Sau tot batem apa-n piua pentru o lucrare "bonus"? :)
Ultima modificare: Marți, 25 August 2009
Presedintele, utilizator
Ptr. Presedintele

Gresala de ortografie se poate corecta, poate ca era bine daca ati fi sesizat substanta, pertinenta parerilor respective, pe care sa fim sinceri, nu le intalnim la tot pasul.

Alte discuții în legătură

Informatii reabilitare termica severinvlad severinvlad Asociatia de proprietari doreste sa se inscrie in programul de reabilitare termica a blocurilor. Ma intereseaza sa aflu de la cei care au facut deja asta orice ... (vezi toată discuția)
Comitetul nu respecta nici o lege Dana Marin Dana Marin Avem de 6 luni un comitet nou care a facut multe abuzuri nerespectind legea, chiar sfidand. Una se decide in adunarea generala, una face administratorul la ... (vezi toată discuția)
Obligativitate executare lucrare hidroizolatie Gabrielb Gabrielb Buna seara, Recent am achizitionat o garsoniera intr-un bloc nou. Deoarece unele lucrari au fost facute \"cu picioarele\" de catre constructor, un vecin l-a ... (vezi toată discuția)