avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Comitetul nu respecta nici o lege - Partea a II-a
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Comitetul nu respecta nici o lege - Partea a II-a

Cu tristete am observat decesul primului meu subiect si nu am mai avut unde sa scriu.
Va anunt ca au demsionat atat comitetul cat si administratorul la ultima AG.
Eu am facut si depus contestatia cu numar de inregistrare.
Voi merge mai departe la primarie pentru ca sigur nu-mi vor da un raspuns care sa ma multumeasca. Lucrarea e prost facuta si altceva nu mai conteaza.
Cine va raspunde cand vine controlul de la primarie pentru lucrarea facuta in acea perioada?
Comitetul nou? Nu cred. Normal mi se pare sa raspunda comitetul vechi si eventual administratorul. Nu?
Buna treaba asta, nenorocresti blocul si dupa aia demisionezi.

Cel mai recent răspuns: Dana Marin , utilizator 09:47, 29 August 2009
Dumneavoastra, doamna, nici nu cititi cu atentie ce se scrie aici. Nu Presedintele a comentat ci eu.
Si multumesc de interventii, nu ma intereseaza deloc punctul dumneavoastra de vedere.
Spuneti lucruri fara legatura cu subiectul (de 2 ori am intervenit pentru ca scriati pe linga problema mea si a trebuit sa va lamuresc), atacati persoane cum e cazul mai sus cu presedintele, faceti greseli gramaticale. Inteleg sa citesc si sa pierd timpul pe un forum pentru lucruri spuse de cineva care sa-mi inspire incredere.

O zi buna tuturor, multumesc pentru ajutor in acest subiect.
Revin cu noutati de indata ce am unele. Ma tem insa ca nu voi primi nici un raspuns de la presedintele demisionar si noi vom ramine cu porcaria asa. Sper sa nu.
D-lui Adriantot - numai bine, la editia a III-a! =D>
Dana Marin a scris:

Cu tristete am observat decesul primului meu subiect si nu am mai avut unde sa scriu.
Va anunt ca au demsionat atat comitetul cat si administratorul la ultima AG.
Eu am facut si depus contestatia cu numar de inregistrare.
Voi merge mai departe la primarie pentru ca sigur nu-mi vor da un raspuns care sa ma multumeasca. Lucrarea e prost facuta si altceva nu mai conteaza.
Cine va raspunde cand vine controlul de la primarie pentru lucrarea facuta in acea perioada?
Comitetul nou? Nu cred. Normal mi se pare sa raspunda comitetul vechi si eventual administratorul. Nu?
Buna treaba asta, nenorocresti blocul si dupa aia demisionezi.

Dumnezeu sa-l odihneasca pe primul subiect.
Luati partea buna a lucrurilor: ca au demisionat dupa ce au vazut ca a iesit totul prost. Puteau sa faca precum alesii nostri, sa ramana pe functii.
Primaria nu are cum sa traga la raspundere noua conducere. Cu cei care au executat lucrarea ati incercat sa luati legatura?
Cei care au executat lucrarea sunt niste... Administratora se roaga de ei de la finalizare sa vina sa repare ce au stricat si nu au venit. Pot lua legatura cu ei eu insa cred ca mult mai multa forta are asociatia care se pare ca doarme la faza asta. Am primit si raspuns de la presedinta demisionara care imi comunica ca ea nu a dat nici o aprobare (cum au lucrat oare aia acolo, ilegal inseamna) pentru lucrare si ca lucrarea in sine e o continuare a constructiei blocului. Asta fiind o aberatie pentru ca blocul a fost vindut integral si predat acum un an si jumatate. Desigur noua conducere nu are nici o vina, cea veche, indolenta, se spala pe maini iar noi raminem asa. Eu inteleg ca de-aia exista o asociatie, sa aprobe sau nu lucrari in bloc. Altfel, ce rost mai are daca intra oricine si face orice? Inutile asociatiile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii reabilitare termica severinvlad severinvlad Asociatia de proprietari doreste sa se inscrie in programul de reabilitare termica a blocurilor. Ma intereseaza sa aflu de la cei care au facut deja asta orice ... (vezi toată discuția)
Comitetul nu respecta nici o lege Dana Marin Dana Marin Avem de 6 luni un comitet nou care a facut multe abuzuri nerespectind legea, chiar sfidand. Una se decide in adunarea generala, una face administratorul la ... (vezi toată discuția)
Obligativitate executare lucrare hidroizolatie Gabrielb Gabrielb Buna seara, Recent am achizitionat o garsoniera intr-un bloc nou. Deoarece unele lucrari au fost facute \"cu picioarele\" de catre constructor, un vecin l-a ... (vezi toată discuția)