Sotul meu este procurator de fonduri intr-un contract de vanzare-cumparare al unui apartament pentru nepotul sau minor.
Acum ...mama minorului pe numele caruia s-a facut donatia sumei necesare achizitionarii imobilului,doreste sa vanda acest imobil procuratorului de fonduri,adica tatalui sau (bunicul minorului).
...io cand mai vad astfel de reactii de la utilizatori nu stiu pur si simplu de ce imi mai pierd vremea sa incerc un raspuns competent, asa cum a facut colega romascanu,pe forum daca utilizatorul ne sfatuieste sa nu confundam termenii juridici si ne trimite direct la manualul de contracte...
Doamna Romascanu,fiti ,va rog, atenta si nu va pronuntati daca nu cititi mesajul pana la capat. Minorul in cauza este DONATAR si nu DONATOR.Nu confundati termenii juridici.M-ar fi interesat parerea dumneavostra cu privire la incuviintarea data de AUTORITATEA TUTELARA ,mamei minorului ,de a accepta donatia facuta de bunicul matern.Minorul are si tata.Nu trebuia sa fie reprezentat de ambii parinti ?
~ final discuție ~