avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Compensare intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Compensare intretinere

Situatia este urmatoarea: In apartament erau 2 persoane, o persoana a venit pentru o saptamana, iar apoi a plecat in strainatate.
Administratorul a continuat sa o treaca la intretinere.

Unde pot gasi un model de cerere pentru a solicita compensarea pentru lunile in care au fost trecute 3 persoane in loc de 2 ?

Trebuie sa atasez dovada la acea cerere? Daca da, ce imi sugerati? Am intrebat persoana respectiva si mia spus ca nu mai are biletele de avion.
Ultima modificare: Luni, 5 Septembrie 2016
alex155, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:55, 8 Septembrie 2016
@ynocentta

Nu stiu daca avem cenzor dar pe lista de plata exista o taxa de cenzor. Eu am auzit ca nu avem dar din moment ce este trecuta acea taxa banuiesc ca exista.
Conform dispozitii in vigoare in lista de plata lunara a intretinerii ,trebuie sa existe semnatura,
viza pentru legalitate si stampila cenzorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cateva nelamuriri buzz0ut buzz0ut Buna ziua, as dori cateva lamuriri pentru niste probleme avute cu o asociatie de propietari cu centrala proprie de incalzire privind intretinerea unde am fost ... (vezi toată discuția)
Scoatere de la intretinere alex155 alex155 Problema este urmatoarea: In apartament sunt 2 persoane, la intretinere erau trecute tot 2 persoane. Anul trecut, prin iulie, o a treia persoana a venit si a ... (vezi toată discuția)
Intretinere de bloc dida1076@yahoo.com dida1076@yahoo.com va rog sa imi dati un sfat;de cind stau in bloc de 15 ani nu am platit curent la lift numai intretinerea mentionez ca stau la parter dar luna aceasta mia venit ... (vezi toată discuția)