avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cer informatii interes public casei de pensii la AS ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cer informatii interes public casei de pensii la AS sau contencios??

Am formulat o intrebare, pe situl casei de pensii, [ link extern ]
Respectiv i-am intrebat, la modul general, cum pot sa solicit comisiei medicale sa revizuiasca retroactiv data de incadrare in grad de invaliditate, pt a beneficia de mai multa vechime.
Avand in vedere ca nu mi-au raspuns in termen, ii dau in judecata la sectia de Asigurari Sociale. Ma intemeiez pe art. 153 lit. f) Legea 263/2010, fata de nesolutionarea in termen a unei cereri (legea 554/2004)... sau pe informatii de interes public (Legea 544/2001)?
In acest din urma caz, e competenta tot sectia AS??
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 06:07, 8 Septembrie 2016
Multumesc pt raspuns. In ce temei pareti a face deosebire intre o cerere adresata la sediul institutiei... si una formulata, la 'sediul' online?
Pretentia este sa imi raspunda la intrebare, intocmai precum as fi inregistrat-o si la registratura instiutiei.
Daca au facut sectiune pe site de adresat intrebari... e laudabila degrevarea ghiseurilor.
Lipseste motivarea in drept a raspunsului dvs. Va rog sa explicati de ce faceti deosebire intre cele 2 modalitati de petitionare a unei institutii publice!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege 544 - 1 instanta - hot exec ? dumitru2000 dumitru2000 Avem 1 hot data de 1 instanta in baza legii 544 a informatiilor de interes public. Judecatorul de serviciu a afirmat ca hotararea 1 instante este ... (vezi toată discuția)
Motiv de recurs incadrat gresit. LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Va rog spuneti-mi si mie... Daca am formulat o cerere de recurs in care am indicat un motiv de casare, dar din argumentele care le-am adus rezulta ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta mototo mototo Va supun atentiei urmatoarea situatie : - tribunalul pronunta o sentinta pe contencios administrativ - comunicare informatiii de interes ... (vezi toată discuția)