Daca sunt in concediu prenatal, si firma nu a platit contributiile la stat de 3 luni eu nu imi mai pot lua salariu? Trebuia sa avem banii pe 10 ale lunii si pana acum nu au dat salariile?
Nu, nu lipseste nici un act, iar persoana care se ocupa de salarii in firma nici nu raspunde la telefon, dat fiind situatia in care se afla firma si anume neplata salariului de 2 luni.Eu sunt in prenatal in prezent, taxele nu au mai fost platite in ultimele 3 luni si 3 luni la inceput din cele 12 luni am lucrat cu conventie civila.Va rog explicati in detaliu ce as putea sa fac?Asta e a doua luna in care nu plateste salariu, si taxele la stat...Nu ar trebui declarat somaj tehnic sau concediere colectiva?Mentionez ca angajatorul este cetatean italian.
Va rog deasemeni sa imi spuneti cat reprezinta contributiile la stat pentru o persoana cu un copil in intretinere? La un salariu de 1300 Ron Brut, cat reprezinta taxele normale si cat repezinta pentru o persona la care se aplica deducerea pentru un copil in intretinere?
Multumesc