avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acord construire pe imobil ipotecat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acord construire pe imobil ipotecat

Am o cladire cu 3 apartamente si 608 mp teren pe care l-am ipotecat la banca. Concomitent am obtinut si autorizatia de construire pt etajare si mansardarea cladirii existente, dupa care mi-am dat acordul unor persoane fizice sa edifice mai multe apartamente pe imobilul existent. Daca nu-mi platesc creditul, banca poate sa execute si restul apartamentelor edificate? Noiii proprietarii cu cine vor trebui sa se judece pt obtinerea imobilelor?
Cel mai recent răspuns: necsu , utilizator 10:08, 30 August 2009
Nu se poate castiga in instanta un drept de superficie cu fixarea unei despagubiri pt banca avand in vedere ca e si un caz social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire de apartamente pe imobil ipotecat necsu necsu Am un teren pe care se afla o constructie compusa din 3 apartamente. Acest imobil l-am pus garantie pt un credit bancar. Ulterior am obtinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Banca vrea sa execute si apartamentele construite peste imobilul ipotecat necsu necsu Am un teren pe care se afla o constructie compusa din 3 apartamente. Acest imobil l-am pus garantie pt un credit bancar. Ulterior am obtinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Ipoteca teren fara constructie razvan11catalin razvan11catalin Buna ziua! Am urmatoarea dilema: cineva, o societate X a contractat un credit de la o banca - creditul a fost garantat cu un teren. Dupa semnarea contractului ... (vezi toată discuția)