avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Investire BO cu formula executorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Investire BO cu formula executorie

Am trimis spre investire la Tribunal un BO in valoare de 120 121.38 ron si mi s-a respins pe motiv ca instanta competenta pentru solutionarea acestei cereri este judecatoria.
Potrivit art. 2 din Codul de procedura civila privind competenta instantelor judecatoresti ,, tribunalul judeca in prima instanta procesele si cererile in materie comerciala al caror obiect are o valoare de 100 000 ron ".
Va rog sa-mi spuneti unde am gresit pentru ca nu inteleg ce se intampla.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Otilia B. , utilizator 13:39, 27 August 2009
Va multumesc mult.
Interesant este faptul ca de 2 ori mi-au fost investite Biletele la ordin de catre tribunal exact in aceiasi situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin refuzat alynabica alynabica buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii daca am un bilet la ordin refuzat pot sa-i deschid procedura de insolventa firmei respective? ... (vezi toată discuția)
Fila cec poate constitui titlu executoriu? ContSters69460 ContSters69460 Fila CEC lasata garantie pt niste lucrari, poate constitui titlu executoriu, si implicit se poate executa debitorul, fara ca respectiva Fila CEC sa fie ... (vezi toată discuția)
Ajutor - opozitie la executare dea_80 dea_80 Buna , De curand m-am angajat ca jurista la o societate comerciala ( 1 luna) si acum am primit o somatie de executare .Ciudat este atitudinea creditorului ... (vezi toată discuția)