avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită admitere contestatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

admitere contestatie executare silita

Sunt intr-un proces colectiv cu o banca.
Avocatul care ne reprezinta, in urma unei hotarari definitive si irevocabile a ICCJ, a initiat executare silita pentru toti clientii.
Pentru ca este un proces de grup exista situatii contractuale diferite pentru cei implicati in aceasta executare silita: unii au refinantat intre timp, altii sunt inca sub contract cu banca respectiva...etc astfel ca contestatia la executare silita a bancii a fost acceptata.
Avocatul nostru a spus ca va face apel.
Intrebare:
Pot iesi din acest dosar, care in opinia mea se va tergiversa foarte mult, suntem in proces de 6 ani, astfel incat sa reiau executarea silita pe cont propriu , sau daca voi face asta banca va veni cu rezultatul din dosarul in care sunt inca parte , in care s-a acceptat contestatia la executare, iar noua instanta nu va mai judeca noul dosar si se va considera autoritate de lucru judecat?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 08:30, 23 Septembrie 2016
Nu avem inca motivarea instantei , aceasta ar trebui sa apara in 30 de zile.
În acest caz întrebarea dumneavoastră este prematură

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatia la executare intrerupe termenul de prescriptie? Sever Simion Sever Simion Buna ziua, Daca s-a initiat, prin somatie si proces verbal de cheltuieli ale executorului, o executare silita imobiliara pe care am contestat-o in termen ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare, cerere instanta imposibil de indeplinit mmm898 mmm898 Sunt implicat intr-un proces colectiv ( cateva zeci de persoane) cu o banca iar aceasta a facut contestatie la executarea silita pe care avocatul nostru , in ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita martinell martinell Servus tuturor . Raman dator celor ce ma pot lumina . In anul 2004 am luat un credit de nevoi personale de la o banca ....credit ce nu l-am putut achita din ... (vezi toată discuția)