avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nimeni nu doreste sa fie Presedinte al unei Asociatii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nimeni nu doreste sa fie Presedinte al unei Asociatii de proprietari va rog solutii!

Am urmatoare situatie halucinanta!
80 apartamente intr-un bloc. Am avut presedinte, presedinte interimar, acum numai doreste nimeni ACEASTA FUNCTIE! Am facut un convocator cu 20 de proprietari sa se ia o decizie. Nu au venit 40 de persoane. Vineri o sa fie din nou sedinta. Problema este ca nimeni nu vrea sa isi mai asume o asemenea responsabilitate. Sunt amenintati si demisiile se tin lant! Va rog frumos o solutie legala ca sa se poate functiona fara un presedinte, doar cu un comitet, sau alta forma legala exista? Daca nu ....se desfiinteaza asociatia? Ce se intampla? Nu pot eu sa fiu presedinte, nu locuiesc in acel bloc. Sunt doar proprietar, cu domiciliul acolo si locuiesc in alta parte.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 19:24, 23 Septembrie 2016
Multumesc tutror pentru raspunsuri. Salariile sunt stabilite de catre comitetul executiv si sunt <banii in mana>.,acesta e si motivul pt care oamenii sunt atat de suparati. Va tin la curent cu ce se intampla azi la sedinta,MULTUMESC!
La un asemenea comportament va mai mirati ca nu vrea nimeni sa-si asume raspunderea?
Daca ati fi oameni responsabili, ati face corp comun impotriva celor care au un comportament denaturat.
Pai in asemena atmosfera, nu va suparati, dar ar trebui ca salariile sa fie triple, ca se plateste si stressul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cenzor adriandanciu90 adriandanciu90 Buna ziua. Am intalnit urmatoarea problema. La noi la asociatia de proprietari a fost stabilit un singur cenzor din interiorul asociatiei de cand s-a facut ... (vezi toată discuția)
Presedinte angajat din afara asociatiei mity01 mity01 La noi in Asociatie, Presedintele si-a dat demisia \"irevocabil si total\" cu 6 luni in urma (dupa inca un an in care a functionat tot ca demisionar, deoarece ... (vezi toată discuția)
Presedinte asociatie de proprietari - salariu 2500 lei dida1076@yahoo.com dida1076@yahoo.com De cind sa pus o cucoana presedinte de bloc sint numai certuri in bloc si pe linga asta si-a pus si un salar de 2500ron pe luna ,stau 4 persoane la ia in bloc ... (vezi toată discuția)