avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare prejudiciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare prejudiciu

Care este baza legala pentru ca o societate sa-si recupereze prejudiciul facut de un fost salariat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:51, 7 Aprilie 2017
Data viitoare precizati mai clar ceea ce doriti sa intrebati, intrucat nu vreau sa intru in polemici de alt gen...
Buna seara. Exista posibilitate de recuperare a prejudiciului de la un fost salariat. Prejudiciul a fost constatat dupa 1 an de la incetarea contractului de munca, in momentul in care am fost somati de un tert sa platim facturi si penalitati pentru un contract cu acesta care nu a fost reziliat de catre fostul angajat. Fostul angajat a reprezentat societatea la semnarea acestui contract. Multumesc anticipat pt raspuns.
Se poate angaja raspunderea patrimoniala a fostului angajat. Termenul de prescriptie la dreptului la actiune este de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de imputare bubu.g bubu.g Conform art.169 din Codul muncii nici o retinere nu poate fi operata fara hot.judecatoreasca.Prin Ordinul 3518/2008 se prevede un model de decizie imputare ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc zilele de concediu luate? Yolostyle Yolostyle Buna ziua, Mi am luat toate zilele de concediu dupa care mi am dat demisia, si am stat in preaviz in timpul concediului. Angajatorul imi cere sa ii ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna efectuat in avans Stoiadenisa Stoiadenisa Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati, daca se poate, cu urmatoarea speta: O salariata a efectuat pana in luna martie 2015, 20 de zile de concediu de ... (vezi toată discuția)