avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme cu service-ul auto
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme cu service-ul auto

Bună seara! Sora mea a dus un autoturism la un service auto pentru reparații în urma unui accident. Au trecut câteva luni și cei de la service încă nu l-au reparat, deși au primit bani pentru piesele ce trebuiau înlocuite, pe motiv că nu găsesc toate piesele, că sunt foarte ocupați și o tot amână. Ea a cerut banii înapoi și vrea să renunțe, dar este dusă sistematic cu vorba. Ce poate face din pnct de vedere legal pentru a resolva problema?
Cel mai recent răspuns: irina2serini , utilizator 11:14, 25 Septembrie 2016
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service-ul nu vrea sa imi dea masina inapoi A_Corina A_Corina Pe data de 10 mai am predat masina la service-ul autorizat al marcii pentru o inlocuire de piesa pe garantie. De atunci am tot fost amanata cu reparatia pe ... (vezi toată discuția)
Obligații service auto Pop Mihai Pop Mihai Buna, Am o problema cu o piesa (distributie) monatata la un service autorizat care s-o defectat dupa 3 luni si 4000 de km. service-ul respectiv are obligatia ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata service auto lucian2011 lucian2011 Buna ziua,in data de 28.06.2011 unul din autovehiculele societatii a fost implicat intr-un accident auto.Am mers la firma de asigurari,am deschis dosarul de ... (vezi toată discuția)