Buna ziua! Am apelat la instanta pentru partajul bunurilor comune, si am obtinut ajutor public judiciar. In timpul procesului, fostul sot a fost de acord cu medierea si am apelat la un mediator, partajul finalizandu-se tot in instanta, care doar a aprobat acordul de mediere. In hotararea ce am primit-o, se specifica ca acea taxa de timbru ce initial imi fusese scutita dela plata, trebuie sa o platesc catre stat. Nu se specifica insa unde. Intrebarea mea este urmatoarea: nu apare acest debit nici la impozite si taxe, nici la ANAF, unde ar trebui platita? Va multumesc.
Buna ziua,
Taxa judiciara de timbru este venit la bugetul local.
In functie de localitatea in care locuiti veti plati acea taxa fie prin posta, cec sau la taxe si impozite locale.
Intrebati la grefa instantei care v-a judecat sau la primaria locala unde trebuie platita.
Daca nu platiti veti fi data in debit la Dir.taxe locale si impozite si instanta nu va elibera hotararea legalizata fara dovada achitarii taxei judiciare de timbru.
Am si eu o rugaminte
crys28
am decizie definitiva de cind mam judecat cu fosta concubina pentru fetita care o avem impreuna fetita e la mine si as vrea sa o iau cu mine in italia dar ... (vezi toată discuția)