avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde se plateste taxa judiciara de timbru si ce se ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde se plateste taxa judiciara de timbru si ce se intampla daca nu se achita

Buna ziua! Am apelat la instanta pentru partajul bunurilor comune, si am obtinut ajutor public judiciar. In timpul procesului, fostul sot a fost de acord cu medierea si am apelat la un mediator, partajul finalizandu-se tot in instanta, care doar a aprobat acordul de mediere. In hotararea ce am primit-o, se specifica ca acea taxa de timbru ce initial imi fusese scutita dela plata, trebuie sa o platesc catre stat. Nu se specifica insa unde. Intrebarea mea este urmatoarea: nu apare acest debit nici la impozite si taxe, nici la ANAF, unde ar trebui platita? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 19:32, 28 Septembrie 2016
Daca "hotararea legalizata" este acelasi lucru cu hotararea definitiva si irevocabila (nu ma pricep la termeni juridici), atunci va spun ca mi-a fost eliberata aceasta hotarare. Iar la impozite si taxe nu apare inca datoria.
doineamariana a scris:
Ce se intampla daca nu platesc?

Veţi fi executată silit. Aşa cum vi s-a spus mai sus, suma va fi comunicată la Impozite şi Taxe locale în vederea executării silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva si irevocabila ana_dark84 ana_dark84 Buna ziua! As vrea sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a face o hotarare definitiva si irevocabila. Hotararea a fost data de Curtea de Apel. (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca penelopa1 penelopa1 Am facut demersurile necesare(plata taxa timbru,timbre fiscale , taxa timbru 2 lei si taxa timbru 6 lei etc) pentru obtinerea unei copii la o ... (vezi toată discuția)
Am si eu o rugaminte crys28 crys28 am decizie definitiva de cind mam judecat cu fosta concubina pentru fetita care o avem impreuna fetita e la mine si as vrea sa o iau cu mine in italia dar ... (vezi toată discuția)