avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparatii parti comune
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparatii parti comune

Pe scara noastra , de 10 apartamente , se fac frecvent ''reparatii'' pe spatiile comune , in special desfundare canalizare si inlocuire de fel si fel de tevi ( cam la 2 luni).
Problema este ca niciun locatar nu stie cine a solicitat asa ceva , nu a auzit vreun zgomot ,cand a fost facuta acea reparatie , presedintele doar ne aduce la cunostinta ca vom plati.
Ne-am certat de atatea ori cu presedintele pe tema asta , nu vrea sa ne arate cine a cerut schimbarea acelor tevi si de ce nu anunta macar pe unul din proprietari ,ca sa fie de fata
Intrebarea este : nu ar trebui sa cheme un locatar cand face acele reparatii , sa vada efectiv ca e ceva defect si ca s-a lucrat? Cum il putem obliga?
Noi il suspectam ca face reparatiile pe hartie si imparte banii cu cel care repara ( a folosit si bani din fondul de reparatii) .
Cel mai recent răspuns: timpuriu , utilizator 06:51, 30 Septembrie 2016
corect ce spune d-mul Adriantot ,asa ar trebui sa functioneze toate asociatiile de propietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la conducta de canalizare a blocului. soluția propusă de proprietari este înlocuirea țevilor de canalizare, dar președintele asociației refuză să intervină. ce mă sfătuiți să fac? AnaMaria35 AnaMaria35 Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, la parterul unui bloc cu 8 etaje, construit in anii \'70. Tevile de canalizare ale cladirii nu au fost inlocuite niciodata. ... (vezi toată discuția)
Imi iese wc-ul in casa! ralucarrie ralucarrie Buna ziua!Am si eu o problema grava,stau la bloc si din data de 12 noiembrie 2011mi se infunda canalul de scurgere principal,imi iese in casa toata ... (vezi toată discuția)
Reparatii la instalatia de canalizare din subsolul blocului marinsandu marinsandu Buna seara! Va rog sa ma scuzati daca sunt prea insistent cu problemele pe care le ridic ,dar traiesc intr-o comunitate imposibila, nu din cauza neajunsurilor ... (vezi toată discuția)