sunt intr-o faza avansata de cursuri auto intr-o scoala de soferi pentru obtinerea permisului auto categoria B. Intentionez sa-mi cumpar si o masina insa deoarece nu detin o suma de bani atat de importanta pentru a-mi cumpara una noua am hotarat sa imi iau una de ocazie. Intamplator, am gasit niste oferte destul de bune la niste oameni cunoscuti insa nu am permisul inca - este o chestiune de cateva luni deoarece la Politie dureaza mult programarile. As dori sa profit de o anumita oferta si sa-mi achizitionez o astefel de masina de ocazie inainte de a-mi dobandi permisul auto deoarece am si niste bani la indemana. Bineinteles ca masina o sa stea undeva in asteptare pana iau permisul pentru a circula cu ea pe drumurile publice.
Intrebarile sunt:
- pot sa achizitionez masina din punct de vedere legal si tehnic;
- pot sa inmatriculez aceasta masina neavand permis dar sa nu circul cu ea o perioada - pana iau permisul;
- pot sa astept cu asigurarea RCA pana cand voi merge cu ea pe drumurile publice chiar daca este inmatriculata;
- care sunt pasii tehnici pentru aceste demersuri.
Nu exista in termeni aproximativi.mergeti la sediul unui broker asigurari sa va faca un calcul in functie de datele dv si ale autoturismului.Puteti sa va faceti si singur un calcul online