avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nume copil parinti necasatoriti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nume copil parinti necasatoriti

Buna!Mi-as dori sa stiu,va rog frumos,in cazul in care un copil este nascut din parinti necasatoriti,ce nume ar putea purta?
Noi ne dorim foarte mult,ca acest copil sa poarte si numele meu si numele partenerului meu de viata.
Este posibil?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 21:27, 2 Octombrie 2016
Cu " unul de-al dvs" nu se poate, numele mamei fiind asa cum e, compus din doua.
gi-jane2 a scris:

Cu " unul de-al dvs" nu se poate, numele mamei fiind asa cum e, compus din doua.

Ups, daca-i asa, atunci al tatalui pentru confortul ulterior al copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume copil dupa casatorie Cornelia G Cornelia G Daca un barbat se casatoreste cu o femeie care are un copil,copilul trece automat si el pe numele barbatului dupa cununie?Daca nu care sunt posibilitatile de a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare mai neobisnuita in legatura cu numele ... Kiki856 Kiki856 Buna ziua, Am o intrebare mai neobisnuita in legatura cu numele de familie. Situatia este urmatoarea: Atat eu cat si partenerul meu locuim in UK. Suntem ... (vezi toată discuția)
Certificat de casatorie american stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,,va rog daca poate cineva sa imi zica sigur ce certificat de casatorie american imi trebuie pentru recunoasterea casatoriei in rominia ,,stiu ca ... (vezi toată discuția)