avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT

daca partenera ma inseala si stie ca stiu si santem casatoriti de 13 ani locuim intr-o casa mostenire a mea pe care nu sant intabulat si avem un copil de 9 ani;ce sanse am la divort?Mentionez ca sant unicul mostenitor.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:02, 20 Ianuarie 2017
un divort amiabil presupune o intelegere intre cei doi asupra divortului. Cum nici nu e de acord cu divortul si nu cred ca ar fi de acord sa stea copilul la dvs, veti divorta in instanta.
Dacă doriți să divorțați trebuie să dovediți că mariajul este compromis și nu mai poate continua. Probe pot fi înscrisurile, interogatoriu, martori etc.
daca pleaca dupa cat timp pot sa reclam disparitia?
ce sperati sa obtineti daca reclamati ?
daca e disparut, nu vine saraca de la munca, da, puteti sa anuntati disparitia la politie, poate i s-a intamplat ceva, dara daca e in siguranta cu amantul, nu priveste pe nimeni in afara de dvs. Din pricina asta, divortati.
a plecat cu amantul peste hotare.cum trebuie sa procedez acum.va multumesc.

Alte discuții în legătură

Urgenta-neplata pensie Emilia87 Emilia87 buna ziua ,as avea nevoie de un sfat urgent sora mea e divortata cu 2 copii si copii sant la fostu sot platea pensie alimentara a ramas fara servici e in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, detin o hotarare definitiva de divort unde a fost ... bellabianca52 bellabianca52 Buna ziua, Detin o hotarare definitiva de divort unde a fost stabilita si pensia de intretinere a minorului. Tatal copilului lucreaza in Germania cu forme ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie rea credinta ContSters18205 ContSters18205 Buna, va rog sa ma ajutati cu un sfat, anume:eu sunt divortata prin sentinta definitiva din luna Dec 07. Ex sotul imi datoreaza pensie alimentara (pentru ... (vezi toată discuția)