daca partenera ma inseala si stie ca stiu si santem casatoriti de 13 ani locuim intr-o casa mostenire a mea pe care nu sant intabulat si avem un copil de 9 ani;ce sanse am la divort?Mentionez ca sant unicul mostenitor.
depuneti cerere de divort din culpa ei la judecatoria de care apartineti. Cereti sa exercitati impreuna autoritatea parinteasca, locuinta copilului sa fie la dvs si mama sa plateasca pensie de intretinere 1/4 din venitul ei.
acte- certificat casatorie in original, copie dupa certificatele de nastere- sotie, dvs , copil, scrieti pe ele- cf cu originalul si semnati, copii dupa buletine daca aveti copii dupa actele sotiei, daca nu, nu e bai, taxa de timbru de 100 de lei se plateste la administratia financiara si chitanta se ataseaza la dosar.
cererea insotita de copii , se depune in 3 exemplare, toate semnate.
Problema va fi cu citarea sotiei, o veti cita la adresa din buletin numai ca ea e plecata si nu stiti unde e.
Convingeti-o sa depuna intampinare.
Nu cand depuneti cererea, ci in cadrul procesului. Veti cere dvs instantei sa incuviinteze proba cu martori, aceasta proba va ajuta sa dovediti ce ati sustinut dvs in cerere.