avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... demisie presedinte asociatie proprietari/numar minim ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

demisie presedinte asociatie proprietari/numar minim membri conducere

a) Sunt presedintele asociatiei de proprietari si doresc sa imi depun demisia.
Am convocat sedinta generala cu acest subiect.

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac, pentru ca administratorul mi-a zis ca eu de fapt trebuie sa fac cerere de demisie cu 30 de zile inainte, ceea ce mie mi se pare aberant. Eu nu am inaintat aceasta cerere inca.

In comitet sunt 1 presedinte, 1 cenzor, 1 membru si 1 administrator.

b) exista limita minima pentru cati membri pot fi membri in comitetul de conducere? Momentan e doar o persoana, si de aceea intreb.

Cu stima

Cel mai recent răspuns: cb66k , utilizator 19:54, 15 Octombrie 2018
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegere presedinte timpuriu timpuriu candidatul pentru functia de presedinte al unei asociatii de propietari deja constituite , trebuie sa fie membru al comitetului executiv ( in legea 230/2007 si ... (vezi toată discuția)
Demisie pandatao pandatao Buna ziua! Ce se intampla in situatia in care presedintele unei asociatii isi da demisia, Il numeste pe singurul membru ramas in Comitetul Executiv ca sa ... (vezi toată discuția)
Daca un presedinte de asociatie de locatari si-a dat demisia ... sorin46 sorin46 Daca un presedinte de asociatie de locatari si-a dat demisia de 2 saptamani, iar membrii comitetului executiv nu au convocat nici acum sedinta pt.alegerea unui ... (vezi toată discuția)