avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program flexibil - în instituție publică ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program flexibil - în instituție publică ?

Vă rog mult să mă ajutați cu un răspuns :
- un salariat care lucrează într- o instituție publică și este personal contractual
vrea ca directorul să îi aprobe cererea de a avea un program flexibil ?
- programul flexibil trebuie să fie aprobat și de Consiliul Administrativ al instituției ?

- în R.I. al instituției, programul de lucru este de 8 ore, 8-16.

Vă rog mult să îmi spuneti :
- dacă într-o instituție publică
programul de lucru al salariaților poate fi flexibil ?
- Cine trebuie să aprobe acest lucru ? Trebuie să se aprobe și în Consiliul Administrativ ?
-
Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 15:39, 10 Octombrie 2016
Da, este adevarat, dar directorul are obligatia sa informeze si Sindicatul
despre orice modificare a R.I.

Dar, odata ce Consiliul Administrativ are ca atribuţii
si condiţiile de administrare şi funcţionare a institutiei publice,
nu are si acesta vreo obligatie de aprobare ?

Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2016
oanaportar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! stie cineva daca legea permite ca in cadrul primariilor, ... Rulea Rulea Buna ziua! Stie cineva daca legea permite ca in cadrul primariilor, vinerea poate fi zi scurta? Adica programul sa fie de 5-6 ore in loc de 8 ore cum prevede ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! directorul instituției noastre publice vrea să ... oanaportar oanaportar Bună ziua ! Directorul instituției noastre publice vrea să angajeze un magaziner, cu 1/2 normă (cu jumătate de normă), iar programul de lucru pentru ... (vezi toată discuția)
Dosar salariat manolacheflorentina manolacheflorentina VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI CU UN MODEL DE ACT ADITIONAL LA CIM IN CARE ESTE PREVAZUT PROGRAM FLEXIBIL. AM SALARIATI CU 4 ORE IAR CEI DE LA ITM MIAU SPUS SA ... (vezi toată discuția)