avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modificare contract fara instiintare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modificare contract fara instiintare

Buna ziua,
Sunt administrator la 2 asociatii de proprietari, iar in urma cu o saptamana am primit facturile de salubrizare pentru cele doua asociatii, dar cu suma de plata marita, fata de contractele incheiate anterior.
Mentionez ca nu am primit nici o instiintare in prealabil in legatura cu modificarea de pret, este legal? Si daca nu este legal ce putem face?
Cel mai recent răspuns: gimida , utilizator 13:33, 13 Octombrie 2016
Discutia telefonica cu firma de salubrizare nu a decurs sub cele mai bune auspicii (o domnisoara plasata in respectivul post de unchiul nepoatei surorii, etc...), respectiv ei fac ce vor.
Din pacate primarul orasului nostru a avut grija sa nu existe concurenta, de altfel ucide concurenta in toate domeniile ce tin de locuinte, asa ca fiind unica firma de salubrizare a aparut o HCL care modifica tariful.
Pot rezilia daca vreau contractul, dar raman cu gunoiul in curte, concluzie: nu se poate face nimic.
Ultima modificare: Joi, 13 Octombrie 2016
gimida, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare taxa salubritate rain4est rain4est Am auzit de la cativa administratori ca firmele de salubrizare vin cu noi contracte ce cuprind sume majorate la ridicarea gunoiului menajer . V-ati confruntat ... (vezi toată discuția)
Monopol servicii de salubritate cu firma primariei in baza legi 101/2006 YonM YonM Locuiesc in com Dobroesti, Judetul Ilfov unde avem o asociatie de proprietari. Dupa 6 ani de contract cu firma Eocsal Serv Dobroesti detinuat de Primaria ... (vezi toată discuția)
Contestare contract de salubrizare(gunoi municipal) racu3949 racu3949 Buna . Detin un magazin mixt in loc MOLDOVA NOUA din 2007. Am contract de salubrizare (gunoi) cu o firma din localitate.pe termen de 10 ani .Cand am incheiat ... (vezi toată discuția)