Asociatia nostra a avut in ultimii noua ani peste 20 de procese in instanta si nici unul pentru ca s-ar fi luat vreo hotarare nelegala in adunarea generala sau si mai clar nici un restantier actionat in judecata nu a invocat vreodata ca asociatia a luat o hotarare in afara legii.
De regula in ziua cand aveam termen in aceeasi instanta erau alte 50-60 procese ale altor asociatii de proprietari si poate fiecare treceau prin 3-7 termene, asa ca am asista la multe dezbateri si credeti-ma ca nu am reusit sa prind macar unul in care se judeca o hotarare ilegala a adunarii generale.
Concret la intrebarea dumneavoastra ca
aceasta hotarare este legala ?
Da, aceasta hotarare este legala. Ma bazez pe recitirea textului in care se spune ca
asociatia de propietari a votat renuntarea la repartitoare
Pai daca au hotarat prin vot mi se pare ca asa se hotaraste si cine este presedintele Romaniei sau SUA. O fi legal sa hotaram prin vot, ce ziceti!?
Aaaa, ca trebui sa se stabileasca modul de repartizare, de calcul, poate verificari ale instaltiilor, ale caloriferelor... daca este necesar sigur ca se vor face unele din acestea. Importata este hotararea de renuntare la repartitoare si asta discutam. Asa cum important este alegere presedintelui tarii si apoi vedem ce consilieri o sa-si ia, ce amenajari sau schimbari va face daca este cazul sa faca...