...parerea mea e ca nu se poate rezolutiona contractul deoarece lui ii sunt aplicabile regulile de la vanzare...or pretul s-a achitat in integralitate cel putin teoretic asa cum declara vanzatorii...clauza de intretinere e una secundara si in caz de neindeplinire ea poate fi adusa la indeplinire silit sau prin transformarea ei intr-o suma de bani...
ovi_dragomir a scris:
...parerea mea e ca nu se poate rezolutiona contractul deoarece lui ii sunt aplicabile regulile de la vanzare...or pretul s-a achitat in integralitate cel putin teoretic asa cum declara vanzatorii...clauza de intretinere e una secundara si in caz de neindeplinire ea poate fi adusa la indeplinire silit sau prin transformarea ei intr-o suma de bani...
=D>Tot la fel vad si eu problema. Odata achitat pretul reprezentand vanzarea clauza de intretinere este subsecventa si , ca atare , nu veti putea obtine anularea contractului in instanta ci doar eventuale despagubiri banesti pentru perioadele cat timp nu ati primit acea suma stipulata in contract care oricum trebuie reactualizata in conformitate cu indicele de inflatie!B-)
~ final discuție ~