avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am semnat cerere de divort la notar si m-am razgandit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am semnat cerere de divort la notar si m-am razgandit ...

Buna ziua , am semnat o cerere de divort la notar ,dar ulterior mi-am dat seama ca nu ma avantajaza un astfel de divort ...ba din contra ! Se poate retrage cererea ?
Cel mai recent răspuns: Radum73 , utilizator 16:40, 29 Octombrie 2016
A fost initiativa doamnei dar dvs ati fost de acord ca altfel nu avea de ce arunca cu banii.
Teoretic, va poate cere parte din costuri in instanta, nu stiu cu ce sansa de reusita.

Ce sperati sa obtineti prin divortul in instanta ? Adica de ce nu vreti sa divortati pe cale amiabila si vreti o taraganare si expunere de motive in instanta ?
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2016
gi-jane2, moderator
Avem o locuinta comuna mai precis o garsoniera , dobandita prin vanzarea unei proprietati care era a mea . Chestia e ca avem un copil minor care conform intelegerii ar trebui sa ramana la domiciliul actual impreuna cu mine... Mentionez ca doamna nu mai locuieste stabil acolo de vreo 3 ani....si acum doreste divort dar fara a schimba adresa ...Deci legal nu voi beneficia de nici un fel de intimitate plus ca la un eventual partaj dupa parerea mea altfel se va face dupa un astfel de divort.
exact asta este, parerea dvs.
Nicio legatura nu este intre divortul la notar sau in alta parte cu problema dvs.
Poate sa nu isi schimbe adresa indiferent unde divortati si la fel, nu are legatura divortul unde il faceti si in ce fel, din vina cui, cu partajul. Sunt chestiuni diferite.
Multumesc mult pentru raspunsuri...o singura nelamurire mai am si anume: pot in situatia data pot obtine un minim de intimitate ?
pai ziceti ca nu sta, ca s-a mutat. Nu aveti intimitate?
Nu se va muta de tot dupa divort ? Nu ati discutat cu ea ?

Alte discuții în legătură

Succesiune ibiss ibiss Sunt casatorit de 15 ani cu actuala sotie care are un copil din casatoria anterioara.locuim intr-o garsoniera proprietatea mea dinainte de casatorie,am vandut ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj caterine caterine Buna seara..am si eu o intrebare.Sunt casatorit de 2 ani din aceasta casatorie a rezultat un baietel in vrsta de 1 an si 6 luni.Inaintea casatoriei am locuit ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori turelu turelu Sunt casatorit din anul 2004. Dupa ce s-a nascut copilul in 2005 am vandut apartamentul in care locuiam (ce a apatinut mamei mele si vandut mie prin act ... (vezi toată discuția)