avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In ce situatii se mostenesc datoriile parintilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In ce situatii se mostenesc datoriile parintilor

Sunt singurul copil la parinti si din motive diverse, refuz sa mai tin legatura cu ei. As vrea sa stiu daca datoriile pe care le vor face ei in timpul vietii va trebui sa le achit eu? Mama cel putin are probleme psihice destul de grave si face imprumuturi peste imprumuturi la banca pe care nu cred ca le va achita. In ce conditii se mostenesc datoriile? Cum pot evita sa nu am parte de o asemenea 'mostenire'.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: justme890 , utilizator 22:57, 27 Octombrie 2016
Da, costurile respective vor fi in sarcina dvs. ca fiind accesorii proprietatii dvs. Acum insa, nu stiu cat de "astronomice" pot fi niste facturi la lumina, unde dupa doua luni de neplata se intrerupe energia furnizata, sau niste restante la intretinere.
Lumina ca lumina, dar la intretinere am vazut apartamente cu restante de sute de milioane...
Vorbiti cu administratorul de bloc si presedintele sa o tina din scurt si la 90 de zile sa o someze, si in caz contrar sa o dea in judecata, iar daca nu, o chemati dvs in instanta.
Am inteles, deci asta ar fi singura solutie. Multumesc pentru raspunsuri, Trandafir2!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate scoate dreptul de proprietate de catre uzufructuar? justme890 justme890 Asa cum spune si titlul, as vrea sa stiu daca dreptul de proprietate poate fi scos de catre mama mea, care are drept de uzufruct pe o garsoniera unde sunt ... (vezi toată discuția)
Evaluare uzufruct viager, executare imobil cu uzufruct viager andreistan andreistan Buna ziua, Avem in bloc o garsoniera cu restante mari la intretinere. Am castigat fond+recurs, asteptam sa iasa decizia definitiva si irevocabila prin care ... (vezi toată discuția)
Credit restant al sot decedat alina_25 alina_25 Sotul unei cunostiinte luat un credit in 2010 de la o banca de 14,000 euro pe care ulterior nu la mai putut achita fiind un credit fara garantii si ... (vezi toată discuția)