avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procedeu de chemare la dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procedeu de chemare la dezbatere mostenire

#-o sot decedat - sotie cu 2 copii la mostenire (casa tara si teren)- un copil a ingrijit si ingrijeste in continuare mama octogenara CAP si gospodaria dorinta mamei fiind ca acesta sa se stabileasca acolo - celalat copil refuza sa vina la mostenire , nu accepta despagubiri asteptind decesul mamei pt a putea vinde
:">cum poate fi obligat sa participe la dezbatere mostenirea
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 03:14, 28 August 2009
Cel mai simplu....contract de vanzare -cumparare cu clauza de intretinere.
Sau in cazul dezbaterii succesiunii mama va cedeaza dumneavoastra partea ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesara succesiunea? irinapal irinapal Buna ziua,apelez din nou la amabilitatea dvs si va expun situatia urmatoare: sotului meu i-a decedat mama si el este singurul ei copil. Ea avea o garsoniera ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii marinica71 marinica71 mama mea a decedat in 1992 si doresc dezbaterea succesiunii dar tatal meu nu doreste.ce pot face pt ca nu l pot convonge dar eu doresc asta?mentionez ca mai am ... (vezi toată discuția)
Mostenitori rezervatari Pilu Pilu Aş avea şi eu o nelămurire, dacă poate cineva să mă lămurească. E vorba că doi soţi au două fete. Soţii au în proprietate o casă, unul din ei ... (vezi toată discuția)