As dori sa stiu daca sotul meu nu poate veni in tara pentru transcrierea certificatului strain. Daca pot eu face toate demersurile in legatura cu transcrierea. Trebuie sa am pasaportul lui in original neaparat. Precizez ca sunt insarcinata si daca nu avem toate actele terminate pana la nastere ce as putea face si cum poate sa recunoasca copilul daca eu il trec pe numele meu
Daca eu astept dupa acte care pot fi din nou gresite si pot sa nu fie acceptate copilul nu va avea un certificat de nastere. Daca se imbolnaveste mil ia cineva in spital va avea access la control medical?
Pai de ce sa fie actele gresite? Sotul dvs. sa le citeasca in momentul in care ii sunt inmanate. Situatia dvs.este destul de speciala, dar trebuie sa cautati sa iesiti la liman, in definitiv dvs. sunteti cei responsabili. Mergeti la starea civila si solicitati informatii. Daca va fi necesar stati linistita, copilul dvs.beneficiaza de toate drepturile.
Buletin romanesc
gina1978
buna,eu sunt casatorita in italia cu un italian si am o fetita.Am buletinul expirat,vreau sa merg de sarbatori sa il reinnoiesc.Am certificat de casatorie ... (vezi toată discuția)