avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... creare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

creare post

Buna ziua. Care este modalitatea in care se creaza un post nou in cadrul unei societati? Trebuie supus aprobarii consiliului de administratie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:35, 6 Iulie 2012
Trebuie mai intai facuta o decizie AGa de infiintare a unui nou post , apoi se va modifica organigrama sau statul de functiuni al societatii si , in ultimul rand, se poate face angajarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organigrama incompleta comunicata in instanta Svart Svart Buna ziua! Ma aflu intr-un litigiu de munca in calitate de contestator, cu o societate care m-a concediat cu art. 65, desfiintarea postului. La ultima ... (vezi toată discuția)
Un post care a ramas liber in urma demisie, poate fi scos din organigrama? ginutz_a ginutz_a Buna ziua, Am si eu urmatoarea intrebare: un post care a ramas liber in urma demisie, poate fi scos din organigrama? mentionez ca este vorba de o sociatate ... (vezi toată discuția)
Care este data incetarii unu c.i.m. ? nimar nimar Buna ziua, Un angajator dorestesa concedieze un salariat in temeiul art.65 alin.(1) C.Muncii. Ii ofera acestuia preavizul legal. Care este data incetarii ... (vezi toată discuția)