avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata zile concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata zile concediu odihna

Buna ziua,
In momentul de fata am 44 zile CO neefctuate, valabile.
Mi-am dat demisia si asta inseamna ca in cadrul salariului din luna decembrie 2016 angajatorul trebuie sa includa si plata acestor zile de CO.
Daca in momentul de fata, salariul meu este compus din parte fixa + parte variabila (comision), la calculul zilelor de concediu se va lua in calcul tot salariul (fix+comision), sau doar cel de baza?
Salariu fix net: 1500 lei
Salariu total net: aprox 1950 lei (incluzand si comisionul)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:51, 3 Noiembrie 2016
Intr-adevar, acelea pot fi situatii in care CO nu poate fi efectuat intr-un an de zile si la care se mai pot adauga altele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile concediu mitrache_v mitrache_v Buna ziua! As dori sa imi spuneti si mie daca nu am consumat toate zilele de concediu de odihna in 2008, mai pot beneficia de ele in anul 2009? Ma refer la ... (vezi toată discuția)
Co neefectuat lefteriu_adrian lefteriu_adrian buna ziua. m-am angajat in februarie 2009 la o firma, la care lucrez si acum si nu am avut concediu de odihna pe 2009, pe 2010 am avut doar 10 zile. In cazul ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna compensat daca a avut concediu medical gia382000 gia382000 Premise: 1. La plecarea din societate se acorda concediul de odihna neefectuat cuvenit pina la ziua lichidarii. 2. Concediul de odihna neefectuat pina la ... (vezi toată discuția)