avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... acte necesare contestatie proces verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

acte necesare contestatie proces verbal

Buna seara.....Care sant actele necesare la depunerea contestatiei?Deoarece o sa trimit prin posta actele nu doresc vre-o surpriza,cum,ca nu ar fii toate actele necesare(copii,originale)...multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:02, 1 Martie 2022
M primit o amenda si doresc sa o contestez....si mi s cerut copii dup amend si dupa buletin....si o tax de 20 lei....aceast taxa....trebuie s cumpr timbru sau sa platesc taxa de 20 lei la cec
Bună seara. Am depus contestația la amenda primita de la DSP pentru formularul Dpf la judecatoria sec 1 București și întrebarea este la cât timp trebuie sa primesc detalii despre dosar? Am trimis Contestația prin Posta cu confirmare de primire?
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2022
Stefanstan87, utilizator
Va uitati online pe portalul justitiei la judecatoria respectiva si va cautati dosarul.
Multumesc pentru raspuns dar cum pot afla numărul dosarului pentru ca nu am primit nimic deocamdată
Căutați-va dosarul după numele dvs. Așa veți vedea când apar modificări. Va veni cândva și o comunicare scrisa, acasă, dar va urmăriți evoluția dosarului mai ușor online.
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa insoteasca o contestatie impotriva unei amenzi contraventionale? danaa1 danaa1 Doresc sa atac o amenda contraventie data de politist cu care nu sunt de acord. Termenul de contestatie este de 15 zile. La plangere (contestatie), ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru al contestatiei la proces verbal Alexandra Victoria I. Alexandra Victoria I. Buna seara! Am primit o amenda si am decis sa fac contestatie la procesul verbal primit prin posta. Acesta avea CNP-ul gresit, exista martor dar organul de ... (vezi toată discuția)
Procedura depunere contestatie proces verbal hordymulberry hordymulberry Buna ziua. Am format cererea de contestatie a unui proces verbal. Care este procedura ? Merg la judecatorie, o depun. Ce alte taxe trebuie sa achita ... (vezi toată discuția)