avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesire din indiviziune teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesire din indiviziune teren agricol

Buna ziua,

Am facut susccesiune pe 5 h teren agricol, impreuna cu sora mea, mie imi revin 1/2 din 5 h.

Ce pasi am de facut pt a obtine iesirea din indiviziune si ce taxe am de platit, unde anume trebuie platite?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: InaF , utilizator 15:16, 4 Noiembrie 2016
Nimeni nu va poate spune asa ceva.
ma gandeam la un termen estimativ, 1 an doi, 10...

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de tranzactie este cea mai ieftina solutie de iesire din indiviziune ? omidee omidee Suntem 4 mostenitori , mama si trei copii, ai unui teren de 1550 mp ( care conf.certificatului de mostenitor se imparte in mod egal celor patru ) si a unui ... (vezi toată discuția)
Mostenire - teren fara cadastru, in indiviziune adimar55 adimar55 Mama este mostenitoarea unei suprafete de teren impreuna cu 3 cumnati (conform titlului de propietate),intre timp a decedat.Ce demersuri trebuie sa fac pentru ... (vezi toată discuția)
Iesire indiviziune adimar55 adimar55 Buna ziua.Am intocmit actele pentru iesirea din indiviziune pentru un teren agricol im mediul rural si suntem la ultima infatisare la notar pentru stabilirea ... (vezi toată discuția)