avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă angajatorul meu, a fost radiat din Registrul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă angajatorul meu, a fost radiat din Registrul Comerţului, instanţa de judecată de la Secţia de Litigii de muncă, poate obliga pe plătitorul de salarii al meu, să-mi achite diferenţele de salarii neplătite ?

Dacă angajatorul meu, a fost radiat din Registrul Comerţului, instanţa de judecată de la Secţia de Litigii de muncă, poate obliga pe plătitorul de salarii al meu, să-mi achite diferenţele de salarii neplătite ?
Cel mai recent răspuns: viktorV , utilizator 21:36, 10 Noiembrie 2016
Mulţumesc din suflet !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce texte de lege, asimilează plătitorul de salarii cu angajatorul ? viktorV viktorV 1. Ce texte de lege, asimilează plătitorul de salarii cu angajatorul ? 2. Ce jurisprudență pot invoca în acest sens ? 3. Pot ține în prezent - ... (vezi toată discuția)
Cum funcþioneazã vechimea în muncã viktorV viktorV Stimaţi forumişti, În aceeaşi perioadă de timp, am avut doi angajatori unul între orele 7-15 si celălalt între orele 15-23, ale zilei ... (vezi toată discuția)
Legea părţilor, c.i.m., funcţionează între mine, salariat şi plătitorul de salarii b, chiar dacă angajatorul a a fost radiat din registrul comerţului ? viktorV viktorV Sunt în următoarea situaţie : Am lucrat simultan, cu c.i.m. pe durată nedeterminată, la doi angajatori : la angajatorul A între orele 07-15 şi la ... (vezi toată discuția)