Buna seara ! Intrebarea mea este:
Astazi am avut sedinta de judecata pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice. Solutie: Amanarea aplicării pedepsei Pronuntata in data de 2016-11-09
Intrebarea mea este: Permisul il voi primi inapoi?
Multumesc !
Am gresit eu. Mi-a venit copia minutei . Chestia cu hotararea definitiva + dovada fara drept de circulatie am inteles-o. Ma duc cu ele la sectia de politie rutiera pentru restituirea permisului.
Cele 10 zile de apel se calculeaza de la data instantei ( 09.11.2016 ) ori de la primirea copiei minutei (17.11.2016) ?
Cat mai dureaza pana la sosirea hotararii definitive daca trec zilele acestea?
Au trecut 20 de zile de la instanta. A sosit copia minutei apoi cea definitiva. Am fost la politia rutiera am intrebat in legatura cu permisu, mi s-a cerut copie dupa hotararea definitiva , dovada , buletin + sa fac nu stiu ce cerere. Mi-a spus domnul de la politie ca imi trebuie stampila de hotarare. Am fost la judecatoria pentru stampila dar mi s-a spus ca dupa 29( am platit timbrul verde etc). Ma duc luni si sper sa o primesc sa nu mai alerg iar. Intrebarile mele sunt :
-daca a venit hotararea definitiva de ce mai trebuie sa mai treaca alte 10 zile pentru stampila?
-permisul mi-l inmaneaza pe loc sau iar trebuie sa astept?
Cei de la legalizarea trebuia sa va stabileasca o data cand sa mergeti sa ridicati actele, probabil nu ati fost dvs atent, taxa de 5 lei pe care ati platit-o este taxa judiciara de timbru, nu timbru verde.
La fel si la politie, depuneti actele si o sa va informeze cand primiti permisul.