avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amanarea aplicării pedepsei .
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amanarea aplicării pedepsei .

Buna seara ! Intrebarea mea este:
Astazi am avut sedinta de judecata pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice. Solutie: Amanarea aplicării pedepsei Pronuntata in data de 2016-11-09
Intrebarea mea este: Permisul il voi primi inapoi?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: DerekA , utilizator 15:44, 22 Decembrie 2016
Am inteles. Multumesc !
Astazi 05.12.2016 am fost la judecatorie, am primit stampila ( a durat o ora ) Urmeaza sa ma duc sa fac copii la acte apoi sa le depun la politia rutiera sa vedem cat dureaza pentru restituirea carnetului! Va multumesc pentru toate raspunsurile o zi buna sa aveti si sarbatori fericite ! =D>
Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2016
DerekA, utilizator
Revin cu o noua intrebare Am fost la politie am depus copiile , cerere etc. Mi s-a spus sa revin saptamana viitoare si ar putea sa mi dea retroactiv din cate spunea? Pe cerere scria va rog etc pentru restituire / suspendare/ anulare. deci ce as putea primii permisul tinand cont ca stau de 1 an si 2 luni? ce se intampla? Nu inteleg de ce sa bage din urma sau de ce sa mai stau atata timp cat am 1 an si de cand stau.
un raspuns va rog?
Am depus actele iar ce-i de la politie ma tot amana. Pot face ceva in sensul acesta pentru grabire?

Alte discuții în legătură

Explicatii sentinta pronuntata Fofy Fofy Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin. 1 şi 4 C.p.p. raportat la art. 83 C.p. stabileşte pedeapsa de 8 luni închisoare în sarcina inculpatului X pentru ... (vezi toată discuția)
Salutare, am primit soluția la dosar..mi se anulează permisul? ... Madalin BCM Madalin BCM Salutare, am primit soluția la dosar..mi se anulează permisul? Tip solutie: Amânarea aplicării pedepsei Solutia pe scurt: Stabileşte în sarcina ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis conducere Rhadoo1986 Rhadoo1986 Buna seara, Am tot incercat sa gasesc un raspuns recent la speta mea, un raspuns care sa ia in considerare modificarile (desele modificari) aduse legislatiei, ... (vezi toată discuția)