avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Montare copertină deasupra ușii
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Montare copertină deasupra ușii

Doresc să-mi montez o copertină (1m x 0.5m) deasupra ușii dinspre stradă, casă comună, însemnând că afectează exteriorul clădirii.
La Primărie, secția urbanism, mi s-a zis că îmi trebuie autorizație de construcție, cu tot cu plan de situație și incadrare zonal, extras CF și taxă. Pe forumuri am citit că trebuie doar acordul asociației de porprietari. Vecinii mei deja au pusă copertină deasupra geamului. Cum să procedez?
Cel mai recent răspuns: stevieosaurus , utilizator 17:08, 12 Noiembrie 2016
Mă interesa mai mult ce zice legea din ziua de azi legat de această modificare aplicată fațadei imobilului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partile comune ale unui bloc(asociatie de locatari) danabarbu danabarbu Buna ziua, Cf. art 3 din Legea 230/2007 \"partile comune dintr-un condominiu care nu sunt apartamente/spatii cu alta destinatie\" Intrebarea mea: copertina ... (vezi toată discuția)
Copertina pentru balcon ionelaion ionelaion Buna ziua, M-am mutat in apartament de jumatate de an. Am constatat foarte repede ca vecinii mei de la etajele inferioare sunt inundati de fiecare data cand ... (vezi toată discuția)
Chirias versus proprietar. AniBunicelu AniBunicelu Buna ziua. In ce conditii un chirias(firma) poate solicita proprietarului o copertina deasupra usii de la intrare, pentru a proteja impotriva condensului de ... (vezi toată discuția)