R.amonica a scris:
Off...nu stiu cum sa incep...
Anul trecut prietenul meu si`a cumparat un motor(mentionez ca nu avea permis de conducere)...Exact in ziua aceea ne`am certat, asa ca s`a decis sa iasa in oras cu un prieten cu motorul.Zis si facut...au plecat spre discoteca iar la o intersectie o masina le`a iesit in cale.Aveau cam 70-80 km/ ora.
...................................
Parintii baiatului decedat nu vor sa faca recurs pt. ca au inteles ca nu e vina lui.
Ce credeti? Mi`e tare frica.
E mare pacat ca s-a curmat viata unui tanar nevinovat.
Poate parintii copilului decedat nu vor sa faca recurs pentru ca nu-l mai pot aduce inapoi dar asta nu inseamna ca prietenul dv nu este vinovat. Atunci intreb si eu asa cum ati mai fost intrebata , oare cine este vinovat ?
Chiar daca va scapa cu suspendarea executarii pedepsei , prietenul dv este primul vinovat de moartea acelui tanar , dar poate nu singur. Poate este vinovat si cel care a iesit cu masina in fata, poate si prietenul care s-a urcat pe motor fara casca si mai ganditi-va. Nu cumva sunteti vinovata si dv care ati avut o cearta cu prietenul si asa cum ati spus , in urma acesteia a urcat pe motor fara permis si a omorat un om!?