Buna ziua!
Sunt pfa din ianuarie 2008 cu norma de venit si sunt cu plata la zi a impozitului pe venit si a contributiei catre asigurarile medicale(CASS), dar nu am platit niciodata contributie catre CAS pe pfa. Din 1 septembrie 2008 sunt si angajata cu carte de munca la o institutie, unde imi sunt platite toate darile catre stat.
Mentionez ca data preconizata a nasterii este 10.12. 09 .Voi putea beneficia de 85% din veniturile realizate in ambele locuri?Ce acte am nevoie sa prezint?
.....si inca ceva: In prenatal si postnatal beneficiez de concediu din ambele locuri?
ca si pfa sunt la zi cu impozitul ,dar nu am platit niciodata cas si nu am contract cu asigurarile sociale ci doar cu CASS, unde sunt la zi.
Unde trebuie sa merg sa depun actele pentru a beneficia de prenatal si postnatal atat ca si pfa cat si de la institutia la care lucrez?
Indemnizatie pt pfa
magda g
Buna ziua,
as vrea sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu indemnizatia.Pana in data de 30 septembrie 2007, am lucrat cu contract de munca la o firma ... (vezi toată discuția)