avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procedura reducere pensie dupa nasterea altui copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procedura reducere pensie dupa nasterea altui copil

Buna ziua . Doresc sa aflu daca pot deschide singur si cum o actiune de recalculare a pensiei pentru primul meu baietel avand in vedere ca mai am un baietel de aproximativ un an. Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Gala38 , utilizator 07:22, 16 Noiembrie 2016
Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna exact ce trebuie sa contina dosarul pe care-l depun . Cererea este stas sau o formulez eu ? Multumesc anticipat .
1. cerere de chemare în judecată - 2 ex.
2. 20 lei taxa de timbru - de la direcția impozite și taxe de la primăria de domiciliu.
3. certificat naștere pentru al 2-lea copil - 2 ex.
4. vechea sentință judecătorească cu obligația plății a 25% pentru primul copil.
5. copie buletin de identitate.
`
Adaptați modelul ăsta la situația dvs, prin care solicitați recalculare obligație de întreținere pentru 2 copii:
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 13 Noiembrie 2016
Dapix, utilizator
Si asa cum am aratat anterior, adeverinta de la locul de munca cu venitul net realizat in ultimele 6 luni (inclusiv bonusuri si alte beneficii constante).
Va multumesc frumos. Multa sananate .
Caut in Constanta un avocat care ma poate ajuta in vederea formularii si intocmirii dosarului contracost . Va rog mesaj privat daca este cineva pe forum care doreste sa faca aceasta treaba .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire pensie cand mai apare un copil naburik naburik Buna ziua! Platesc pensie alimentara 33% la doi copii, iar intre timp, din casnicia actuala a mai rezultat un copil. Daca dau in judecata pentru micsorarea ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei alimentare ulea ulea Am 2 copii, unul de 3.10 luni iar celalalt de 8 luni. Nu sunt casatorita cu tatal copiilor. Acesta, tatal, plateste dintr-o casatorie anterioara, pensie ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara MihaelaBog MihaelaBog Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati in demararea colicitarii de majorare pensie alimentara. In 2008, decembrie, mi s-a stabilit prin hotarare ... (vezi toată discuția)